spionnen soeurtocht bij avonturen achterhoek

Spionnen Speurtocht

De geheime dienst heeft jouw hulp nodig om een ​​mysterieuze bende op te sporen! Bendeleden verstoppen zich in de natuur, ze zijn niet te vinden, maar door geheime berichten te ontcijferen en codes te kraken, vind je ze!

Je ontvangt al het bewijs dat de geheime dienst heeft gevonden om ze sneller op te sporen. De speurtocht duurt ongeveer 2 uur en is perfect voor een leuke en originele gezinsactiviteit. Je kunt speurtochten vinden in de gratis izi.TRAVEL-app, snel video’s downloaden en bekijken. Een spannend avontuur voor kimderen van 8 t/m 14 jaar.

Verloop van het spel

Bij aankomst op het terrein van Markant Outdoorcentrum kun je met je smartphone een QR code scannen die naar de juiste applicatie verwijst. Vervolgens krijg je een speciale boodschap te horen van de geheime dienst waarin ze vertellen hoe jij de verstopte bendeleden op het terrein van Markant Outdoorcentrum kunt opsporen.

Je krijgt, na afloop van de video, van Markant een koffer aangereikt die is afgesloten met een code. Als team moet je de code kraken om de koffer te kunnen openen. Hierin zitten alle attributen die je nodig hebt om tijdens de speurtocht de bendelenen op te sporen. Als de koffer is geopend kan de spionnen speurtocht beginnen!