Klaar voor avontuur?

De leukste activiteiten in de zomervakantie.

Bekijk alle activiteiten in de zomervakantie

Van 10 juli t/m 25 augustus 2023 zijn er de hele zomervakantie lang leuke buitensportactiviteiten te boeken op de doordeweekse dagen. Bekijk de activiteiten hieronder en boek online! De activiteiten zijn te reserveren voor kinderen vanaf 8 jaar.

Avonturen Achterhoek is onderdeel van Markant Outdoorcentrum
Avonturen Achterhoek is een onderdeel van Markant Outdoorcentrum. Alle activiteiten worden georganiseerd op de 12 hectaren grootte outdoorlocatie in Braamt (vlakbij Doetinchem). 

Hoe gaat het in zijn werk?
Je boekt een activiteit op een tijdslot, dit kan meestal vanaf 2 personen. Je betaalt online en krijgt de bevestiging per mail. Bij aankomst op de locatie word je ontvangen door een outdoorinstructeur en kan het avontuur beginnen. Dit samen met (eventuele) andere avonturiers die de activiteit op dat moment hebben gereserveerd.

Activiteitenschema

Veel activiteiten worden elke dag aangeboden van maandag t/m vrijdag 

  • Speur- en GPStochten
  • Suppen
  • Kanoën
  • Mountainbiken in het bos
  • Step puzzeltocht
  • Pumptrack

Er zijn ook enkele activiteiten die op bepaalde momenten in de week te boeken zijn. Het overzicht van deze activiteiten vind je hiernaast.  

Activiteiten tijdens de zomervakantie in de Achterhoek 

Zomervakantie, de vakantie om even alles te vergeten en puur te genieten. Bij Avonturen Achterhoek kun je tijdens de zomervakantie allerlei verschillende activiteiten boeken, van waterskiën en boogschieten tot verschillende GPS tochten of mountainbiken door het Bergherbos. Boek de leukste activiteiten samen met je gezin, vrienden of misschien wel alleen en beleef een onvergetelijke dag in de mooie omgeving de Achterhoek. 

Zomervakantie activiteiten in de Achterhoek

De Achterhoek is de ideale plek om in de zomervakantie een leuke activiteit te doen met familie of vrienden. Je kunt bijvoorbeeld door de mooie bossen mountainbiken of juist op ons outdoorcentrum, dat zich ook omringt met mooie natuur, leuke activiteiten doen. Onze locatie Markant outdoorcentrum ligt in het kleine plaatsje Braamt, wat naast de stad Doetinchem ligt. Alle activiteiten die we aanbieden zijn outdoor activiteiten, dus bij alle activiteiten ben je lekker buiten en kun je dus tegelijk genieten van de prachtige omgeving waar ons outdoorcentrum zich in bevindt. 

Een activiteit voor het hele gezin in de zomer

Je kent het wel, je zit je met het gezin te vervelen en jullie hebben zin om juist iets leuks te doen in de zomervakantie. Dan zijn de activiteiten die wij aanbieden daar de juiste oplossing voor. We bieden namelijk enorm veel activiteiten aan die geschikt zijn voor het hele gezin, van jong tot oud. Je kunt bijvoorbeeld samen met je gezin de GPS tocht Montferland lopen. Hierbij lopen jullie door de mooie omgeving van de Achterhoek en moet je tegelijkertijd goed samenwerken om de tocht op de juiste manier te lopen. Ook kunnen jullie er voor kiezen om juist het water op te zoeken en met z’n alle te gaan suppen of kanoën, want ook dit zijn leuke bezigheden om met het hele gezin te doen. Houden jullie van wat meer avontuur kunnen jullie er voor kiezen om de Robinson Familie Challenge te doen of bijvoorbeeld boogschieten of klimmen. Hier komt wat meer adrenaline bij kijken, dus mocht jullie gezin van een beetje spanning houden zijn er ook voor de waaghalzen leuke activiteiten te doen op ons terrein. 

Activiteiten voor een warme zomerdag

Op een warme zomerdag is er niets lekkerder verkoeling bij het water op te zoeken. Ons terrein beschikt over een grote vijver waar we een hoop activiteiten op aanbieden. Denk aan suppen of suppen met je hond, vlotvaren, kanoën of waterskiën op de plas van Stroombroek. Kom even heerlijk tot rust, smeer je goed in met zonnebrand en spring in het water voor verkoeling. Al met al de perfecte combinatie om van een (te) warme zomerdag, een verdraaglijke zomerdag te maken met vooral veel plezier.